lördag 30 december 2017

Varför lär jag mig aldrig?

Nu har jag tillbringat vad som börjar kännas som en evighet med att försöka komma på ett lösenord. Än har jag inte lyckats minnas och givetvis så är det kontot kopplat till en mail som jag inte har använt på många år så den kan jag inte logga in på. Det är inte direkt första gången som jag hamnar i den här situationen. Någon gång borde jag lära mig att använda mer logiska lösenord eller skriva ner dem.
Nu är det inte något viktigt ställe som jag försöker logga in på men det är irriterande oavsett. Jag får väl fundera något dygn och se om det kommer göra att jag plötsligt minns. Lyckas jag inte minnas så är det väl bara att fundera på om det är lönt att skaffa ett nytt konto eller bara förtränga det.

2 kommentarer:

 1. Åh vad irriterande! Jag har gjort tvärtemot alla säkerhetsexperters råd och skapat ett dokument där jag listar alla lösenord, själva dokumentet är dock lösenordsskyddat så kreti och pleti kan inte kika på det ändå. Om jag dör knall och fall så litar jag på att Tyra kommer ihåg det.
  Hoppas att du vaknar med det i huvudet, sådant händer mig ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också gjort så men logisk som jag är så har jag inte sparat alla lösenord utan bara de jag tror att jag ska glömma.

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den