tisdag 27 februari 2018

Så var det det där med att spara på en del brev från läkare

Jag rensade bort en jäkla massa onödiga brev och andra papper för ett tag sedan. Det var inte så smart kan jag konstatera nu. På breven från en läkare fanns nämligen hans kontaktuppgifter och nu vill jag ta kontakt med den läkaren.
Jag har gett upp hoppet om att läkarna på vårdcentralen kommer att vakna upp och bli vettiga så därför tänkte jag slänga iväg ett mail till specialistläkaren. Känns lika bra att kontakta honom och framföra mina åsikter om mitt fysiska skick och min medicinering. Kanske håller han med läkarna på vårdcentralen men det kommer jag inte få veta om jag inte chansar och kontaktar honom. Telefonnummer till mottagningen har jag hittat på nätet men jag föredrar att skicka ett mail eller i värsta fall ett vanligt brev. Problemet är bara att jag inte lyckas googla fram någon mailadress till läkaren och jag har ingen större lust att skicka ett mail till avdelningen som de sedan får se till att läkaren får. Alltid enklare att kommunicera direkt istället för att förlita sig på att någon annan först läser mailet och sedan vidarebefordrar det. Som det verkar nu lutar det åt att jag får ta och skriva ett vanligt brev och hålla tummarna för att det når honom om jag skriver hans namn på kuvertet.

2 kommentarer:

  1. Men åh vad irriterande, jag förstår din frustration. Jag tycker att du gör rätt som kontaktar specialisten istället för idioterna på VC, hoppas att brevet kommer rätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måste bara ta itu med att skriva ihop något vettigt

      Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den