Två bra saker

Det första är OS. Jag är inte superintresserad av sport men OS gör att det är godkänt att sitta och glo på tv och inte göra något vettigt. Det är väldigt praktiskt för jag orkar ändå inte göra mycket vettigt nu.
Den andra bra saken är att jag ställde mig på vågen i morse och det var ett trevligt resultat. Vikten som visade sig innebar att jag i morse inte längre räknades som överviktig enligt BMI. Skulle jag väga mig nu skulle jag räknas som överviktig igen men det spelar ingen roll. Vikten i morse var 100g från att fortfarande räknas som överviktig. Nu finns det säkert någon som tycker att det är fånigt att jag blir glad över en sådan liten marginal men det skiter jag i. Det visar att jag är på väg åt rätt håll fortfarande även om det går segt.

Kommentarer

  1. Det är väl ingen annan som ska tycka om hur du känner, det handlar ju om dig och ingen annan. :-) Skönt att du känner lite mer pepp nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker nog mest själv att det blir lite fånigt när 0.1 kg gör mig normalviktig. Hade det varit lite större skillnad mot att vara överviktig så skulle det inte kännas lika fånigt

      Radera
    2. BMI är nog bra i vissa avseenden men vården stirrar sig ibland blinda på det och 100 g är ju liksom ingenting, det är före eller efter en kissning. :D

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den