Glasögon

I vanliga fall så har jag linser men jag försöker ha glasögon några timmar per dag för att låta ögonen vila. Jag skulle bli helt galen om jag inte skulle kunna ha linser längre. Nu vet jag inte om alla med glasögon har problem med konstant skitiga glas/plast men det har jag.
Det spelar ingen roll om jag har gjort rent dem, efter en timme känns det ändå som jag tittar genom någon dimma. Om jag sedan dricker något med kolsyra så lyckas jag alltid få prickar på plasten och även det irriterar mig. Jag misstänker att kvalitén på plasten i mina glasögon är dålig men jag kan inte direkt återvända till optikern och klaga ca 5år efter att jag köpte dem. Att köpa nya är inte heller något alternativ för det är för dyrt. Jag får helt enkelt vänja mig vid att de är som de är om det nu är möjligt.

Kommentarer

  1. Jag håller med dig, åtminstone när glasen/plasten blivit äldre som dina och mina tydligen är nu. Jag har inget val annat än att stå ut men mycket putsande blir det, om man säger så. Det är skitjobbigt, rent ut sagt.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den