torsdag 12 april 2018

Ännu en ekorre

En kylig morgon även idag men våren är på väg. Jag kan inte minnas att jag någonsin längtat efter blommor så mycket som jag gör i år. Allt det här vita känns tjatigt nu men ändå bävar jag för vårfloden.
Kommunen har informerat om att fastighetsägare bör vidta åtgärder snart för att undvika att få sina hus översvämmade. Nu har vi en bit till älven så vi lär inte behöva oroa oss men det finns det andra i byn som borde göra. Jag känner inte än för att dela med mig av något mer privat än så så därför gör jag inte det. Det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud men jag håller dem för mig själv så länge

2 kommentarer:

 1. Jag förstår att du längtar efter blommor och barmark. <3 Vårfloden lär bli knepig i många delar av landet, hoppas att er tomt inte lutar så mycket inåt mot huset. De där grannarna som flyttat snö och som sannolikt lär orsaka översvämning i växthuset nästgårds borde fasiken hållas ersättningsskyldiga om växthuset används, åtminstone anser jag det.
  Du skriver vad du vill när du vill och framför allt OM du vill, annars inte. Plättlätt när det gäller andra men inte en själv. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja växthuset används. Familjen som har den är nog de i byn som fixar mest i sin trädgård, tror dock att de lärde sig under hösten/vintern att det inte är så bra med fruktträd som inte är skyddade. Såg att rådjuren kalasade en hel del på deras träd.

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den