torsdag 5 april 2018

Det kanske finns en tid i livet för allt

Jag har börjat känna att min tid i livet för att blogga och dela med mig av mina tankar och känslor nog har tagit slut. Det finns säkert tankar och känslor som jag skulle må bra av att skriva om men det är inget som jag känner för att dela med mig av.
Kanske kommer jag att känna annorlunda om en dag, en vecka eller aldrig det vet jag inte. Jag har under de senaste dagarna läst fullständigt korkade uttalande om hur psykiskt sjuka är och borde vara och jag hade tänkt skriva ett inlägg här om det men nej. Dagen har kommit när jag inser att det är slöseri med tid att strida mot underliga fördomar som korkade människor har. Inget jag skriver ändrar något så då är det bättre att inte bry sig.

4 kommentarer:

 1. Jag vill gärna att du fortsätter att skriva. Gillar din blogg. Men håller med om att korkade människor finns det gott om😱

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Hur jag ska göra vet jag inte än

   Radera
 2. Jag läser mer än gärna om du vill fortsätta att blogga. Det är bara du som bestämmer vad du mår bra av och inte, jag förstår hur du känner med att skriva om fördomar och hur folk "borde" vara om de har en psykisk sjukdom. Ta bara idiotjävelläkaren från förra våren, "Är du bipolär? Men du ser ju så normal ut." Ridå. Alla är ju olika så jag kan bara tala för mig själv men när jag går och ältar och funderar på grejer som jag vet att jag inte borde bry mig om, så skriver jag om det i bloggen och det brukar rensa ut det ur hjärnan så att säga. Det hjälper mig att sätta saker och ting på pränt, oftast i alla fall. Jag hoppas som sagt att du fortsätter blogga men om inte så fattar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det är ju så att skrivandet är en bra ventil. Får se hur det blir med bloggen

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den