Ett spöke eller jag som blivit knäppare

Här i byn finns det ett par ödehus och en av dem står några meter från vägen. Oftast när jag passerar det huset blir det att jag tittar in genom fönstret som är mot vägen. Under åren jag har bott här så har det blivit väldigt många gånger som jag har tittat in.
För några dagar sedan kastade jag ett öga genom fönstret och tyckte mig se en man som tittade på mig. Jag stannade till lite och fortsatte titta och tyckte mig fortfarande se en man som hade en kavaj på sig som stod och tittade på mig. Efter det fortsatte jag att gå och på vägen hem tittade jag igen men då kunde jag inte se någon man. Eftersom det är ordentligt med snö så kunde jag se att det inte fanns några fotspår som gick till huset. Om det ens går att ta sig in i det huset vet jag inte men jag tror inte det och det känns inte troligt att någon skulle gå in i ett hus som har ett tak med stora hål och som det trillar bitar från. Idag spanade jag in i huset igen och det var öde som det brukar vara. Jag vet fortfarande inte vad jag ska tro om vad jag tror mig ha sett

Kommentarer

  1. Jag tror inte på spöken men det kanske man inte gör innan man upplevt något, jag vet inte. Min hjärna försöker däremot skapa logiska bilder av helt irrationella mönster, det är visst något människohjärnan gör - typ figurer i moln, gubben i månen eller jungfru Maria i en bit rostat bröd.
    Du kanske såg en man i kavaj, eller så var det ljuset som föll på ett visst sätt och så meckade din hjärna till det så att den tolkade det som en man i kavaj. Vad vet jag? Om han står där nästa gång får du hojta och bjuda in honom på fika. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. När det gäller spöken så har jag alltid garderat mig med att säga att jag inte vet om de finns eller inte. Den åsikten har jag även nu. Vet inte om det bara var min hjärna som lurade mig eller om det faktiskt var ett spöke

      Radera
  2. Det finns mer mellan himmel och jord än någon kan ana. jag tror att du "såg2 det du såg... Kram Annica

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så är det och en del saker kommer man nog aldrig förstå

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den