Inte begåvat men det skiter jag i

Under påsken trillade det in lite extra pengar som jag inte hade räknat med. Min första tanke var nu har jag råd med nya gummistövlar. Nästa tanke blev jag vill köpa något roligt/onödigt istället för något nödvändigt. Jag köper i stort sett bara viktiga tråkiga saker och sedan är pengarna alltid slut.

Att ha det så under en lång tid är riktigt jäkla trist, ibland måste man få lägga pengar på saker bara för att man vill. När jag satt och slösurfade hittade jag ett beg objektiv i en brännvidd som jag inte har. Efter att ha velat en bra stund tog jag bonus pengarna och i stort sett alla pengar som jag ska leva av fram till nästa utbetalning och köpte objektivet. Inte så begåvat direkt men jag ångrar mig inte alls och dyker det upp någon oväntad utgift får jag be sambon om ett lån. Jag hoppas att objektivet dyker upp den här veckan och så blir det intressant att se om jag kommer att bli nöjd med den eller inte. Objektivet är inte av någon högre kvalité, hade det varit det hade jag inte haft råd. Jag hoppas att det ska gå bra att få hyfsade bilder när förutsättningarna är de bästa, det är ett objektiv för ljusa sommardagar inte för gråa eller mörka dagar.

Kommentarer

  1. Rätt tänkt, så fina bilder som du tar så är du värd det bästa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Objektivet är dock inte i samma nivå som de andra objektiven jag äger. Oavsett så ska det bli kul att få ett nytt objektiv att leka med när den dyker upp

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den