torsdag 12 april 2018

Människor som försöker backa över mig och människor som flyttar snö

I en by finns det alla typer av människor. En del vettiga andra mindre vettiga och sådana som mig. Här i byn finns det som jag nämnt tidigare en idiotfamilj, de vuxna är i alla fall idioter. Barnen kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte haft något med dem att göra bortsett från att jag irriterar mig på närde går runt och skriker.
De vuxna i den familjen gillar mig inte alls efter att jag för några år sedan sa några lämpliga ord till kvinnan i familjen. Hon kunde inte kontrollera sin hund och den gav sig på en av våra. Efter att jag uttryckte vad jag ansåg om hennes förmåga när det gäller hundar så ignorerar de mig och jag ignorerar dem de gånger vi möts. Nu brukar jag promenera förbi deras hus, huset ligger vid vägen och jag har inga planer på att sluta gå åt ett håll i byn. Nåväl nu har det hänt flera gånger att de har haft en bil på tomgång och när jag precis ska börja passera deras utfart så börjar de backa. En gång skulle jag bara se som slump men nu har det nog hänt runt tio gånger. Mest underhållande var det en gång när kvinnan joggade till bilen för att hinna börja backa ut när jag skulle passera. Jag ser det mest som tragiskt och lite lätt psykobeteende.

Några hus från oss har vi under en längre tid kunnat se hur ett par flyttar snö. När det snöar är det rätt normalt beteende men nu har det inte snöat på några dagar. Av någon anledning så flyttar de snö från gräsmattan på framsidan av huset till baksidan. Jag överdriver inte om jag säger att de nu har en snöhög på runt 1½m hög och 10m lång på baksidan av huset. Lite osäker på hur de tänker att det kommer att bli när den snöhögen ska bli till vatten. Jag misstänker att de kommer orsaka översvämning i grannarnas växthus.

Jag hörde av en i byn att en i en grannby hade mätt upp hur mycket snö det hade kommit under varje snöfall hela vintern. Resultatet av det var över 2m snö och det låter väldigt troligt.

4 kommentarer:

 1. Men alltså... hur dum i huvudet får man vara? Hålla en bil på tomgång för att kunna backa ut mot en person man tycker illa om är ju helt patetiskt och fullkomligt vridet. Jag kommer aldrig att förstå vuxna människor som inte bara kan ta en sansad diskussion om sina åsikter, du hade all rätt i världen att bli förbannad på kvinnan när hon inte håller reda på hunden men istället för att ha vett att skämmas och faktiskt be om ursäkt så beter hon och karln sig så här. Undra på att världen går åt helvete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De känns inte helt vettiga direkt.Mannen i familjen brukar även roa sig med att gasa på lite extra precis när han passerar mig när jag är ute med hundarna. Det är lite av en ny nivå när det kommer till patetiskt beteende

   Radera
  2. Hahahaha, det är du sådant som tonåringar med EPA-traktor gör mot vuxna som skvallrat till deras föräldrar om hur de kör nere på stan! Otroligt patetiskt. :D

   Radera
  3. De känns absolut som förvuxna tonåringar

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den