Solen lyser

När jag gick en vända i trädgården kunde jag konstatera att grannarnas elände till katt hade varit i vår trädgård i går kväll/natt. En av få fördelar med snö är att det går lätt att se spår. Något rådjur hade också varit in men rådjuren har jag inget emot nu.
Rådjuren går bara in och äter fågelmat som har trillat ner på marken. Att de håller sig till det beror på att inget i trädgården har börjat växa än. Eländet till katt verkar i vanlig ordning försöka använda våra rabatter som toa. Nu dröjer det innan eländet kommer att kunna gräva och förstöra ordentligt i rabatterna för än så är det mesta ordentligt djupfryst. Jag kan avslöja att jag är väldigt trött på deras katt. Planen för vår trädgård i år är att byta ut resten av nätet runt trädgården så det blir svårare för katten att ta sig in och på staketet mot grannarna ska vi sätta hönsnät så att eländet till katt absolut inte kan ta sig in den vägen. Katten borde ha lärt sig vid det här laget att den ska undvika vår trädgård men icke. Fortsätter den att ta sig in här kommer det att sluta med att våra hundar får tag på den någon gång och då kommer den att bli skadad eller dödad.

Kommentarer

  1. Ni borde sätta ut en human kattfälla och fånga in djuret och lämna in det till närmaste katthem/veterinärklinik. Jag sätter en tunna bajs på att den inte är ID-märkt och den får ärligt talat det bättre hos någon annan än de den bor hos nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu har eländet till katt grävt i rabatten var jag har orientaliska liljor. Nu hoppas jag mest på att det kommer en räv eller lo till byn och äter upp katten.

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den