tisdag 17 april 2018

Tittar in och hoppas på någon uppdatering

Har kollat runt på lite bloggar som jag följt/följer och kan konstatera att en del fortfarande inte har uppdateras. Det blir lite dubbla känslor av det känner jag. Om personerna valt att avsluta sina liv och det är därför bloggarna inte uppdateras så förstår jag dem helt.
Jag  är ju av åsikten att döden är ett alternativ så jag förstår om människor väljer att avsluta det. Om det istället är så att människorna mår bättre idag så är det också bra. Hade det varit jag så skulle jag antingen radera den här bloggen eller bara skriva ett sista inlägg att allt är bra och nu blir det inga uppdateringar. Nu kommer det aldrig att ske med den här bloggen för jag är klurig nog att se till att ett inlägg kommer att publiceras efter min död som helt enkelt klargör att jag är stendöd. Känns rätt vettigt att göra så och att inlägget publiceras en vecka efter något liknande efter ett självmordsförsök. Det borde finnas en gräns för hur många gånger det går att återuppliva en människa och jag borde ha uppnått den gränsen

2 kommentarer:

  1. Det är alltså fler än jag som undrar vad som hänt med vissa bloggare. Själv händer det inte så mycket i mitt liv så jag kan inte hitta lusten/motivationen att uppdatera ofta.

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte om det låter rubbat men eftersom jag vet att du egentligen vill avsluta ditt liv och respekterar ditt val, så skulle jag uppskatta att få förmånen att läsa det där morbida inlägget som talar om att du verkligen är död om du gör det valet. Som jag sagt många gånger förut så skulle det göra mig glad om du ändrade dig men oddsen för det är dåliga och du är en vuxen människa och får därmed göra dina egna val.

    SvaraRadera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den