onsdag 16 maj 2018

500m eller 2-3km är inte så stor skillnad...

Vi begav oss till ett naturreservat för att promenera lite. Det var fin natur där men att stanna och fota klarade jag inte.
Mängden mygg var inte att leka med och antalet fästingar var inte heller på en trevlig nivå. Det blev en rask promenad och den uppmärkta promenadleden var inte lång, jag gissar på 2-3 km. När vi kom tillbaka till parkeringen så var det ett par som dök på mig på en gång och frågade hur långt det var att gå. Jag svarade att det var en kort sträcka och då undrade mannen om det var 500m. Mitt svar blev väldigt luddigt. Jag var på dåligt humör efter alla mygg och fästingar så jag orkade inte vara trevlig. Får hoppas att paret var hurtiga nog att ta sig runt

4 kommentarer:

 1. 500 m är det knappt någon idé att gå ju. Fästingar och mygg gör alla på dåligt humör. Jag har tänkt på dig idag, hoppas innerligt att bilen är fixad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Personerna såg inte hurtiga ut och hade sandaler på sig så 500m är kanske en promenad för dem. Jag var artig och upplyste att sandaler inte skulle fungera så de drog på sig stövlar. Sambon ringde verkstaden igår en timme innan de skulle stänga eftersom de aldrig hörde av sig. Bilen var inte färdig då och de var osäkra på om de skulle hinna klart igår. Tacksamt nog så jobbade de över så runt sju igår blev bilen klar och sambon blev 13 000 kr fattigare. Jäkla tur att han har ett konto för hus/ bil och annat nödvändigt, pengarna där är för nödsituationet.

   Radera
  2. Jävlar vilken slant! Jösses.

   Radera
  3. Ja, det var inte kul. Summan hade blivit mycket lägre om bilen hade pajat här och vi hade kunnat använda vanliga verkstaden. Blir att leva snålt en längre tid nu så att det går att få in pengar på nödkontot igen

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den