fredag 25 maj 2018

Lite bulor i pannan

Det var inte så begåvat att ta en promenad i skogen i morse. Jag anade att det skulle vara mygg men om jag hade insett hur många det skulle vara hade jag aldrig promenerat där.
Jag känner mig lite snurrig till vad som egentligen gäller enligt GDPR när man bloggar.

Fast jag har googlat och funderat så blir jag inte klokare. Jag har tillägg på alla bloggar som loggar besökare och då är frågan om jag måste ha en tydlig text på bloggarna som upplyser läsare om det eller inte. Enligt en del information ska jag ha det och annan information säger nej eftersom jag inte samlar in personuppgifter utan enbart ip adresser som inte går att knyta till någon specifik person. Det hade varit trevligt om jag hade kunnat hitta någon information om vad som gäller som känns helt pålitlig

1 kommentar:

  1. Jag vet inte hur Blogger funkar men på WP är det ju inte jag som samlar IP-adresser utan WP, därför behöver jag inte bry mig om det men jag vet som sagt inte hur det är med Blogger.
    Usch för mygg, lider med dig. Jag har använt myggmedel på mina morgonpromenader med Oliver och då har det ändå bara varit ett par stycken här och där.

    SvaraRadera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den