måndag 28 maj 2018

Varför bråkar det nu?

Av en slump upptäckte jag att jag inte längre får mail när någon lämnat en kommentar och det verkar som om det varit så i några dagar. Inget som får jorden att gå under men irriterande. Här hamnar alla kommentarer på granskning så då märker jag det när jag loggat in.
Värre är det med mina andra bloggar där kommentarer publiceras på en gång. Jag hoppas att det snart ska fungera som det ska igen för jag kommer aldrig komma ihåg att titta på publicerade kommentarer. Allt ser ut som det ska under inställningar så det är inte jag som har bökat till det. Det är tur att det inte är något värre problem än så. Skulle mina bloggar bara försvinna skulle det däremot vara katastrof

2 kommentarer:

  1. Funderar på om det kan ha med GD-whatever-lagen? Apropå den så skrev du ju om det häromdagen och enligt WP är det så att om din blogg kan ha "publik"/"användare" i Europa, så måste du upplysa folk om det och det görs iaf i WP tydligen enklast genom en inställning där den som kommenterar blir upplyst om lagen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var någon information om att det inte längre gick att kommentera via Open id men annars skulle det fungera som tidigare. Jag fortsätter hoppas att det är någon tillfällig bugg för det är irriterande.

      Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den