tisdag 26 juni 2018

Lika gnällig idag

Tror allt att det hänger ihop med att jag inte har fått sova ordentligt två nätter i rad. Mina dagar blir helt förstörda när jag vaknar på natten. Nu tror jag att det hänger ihop med att jag röker mindre, kunde läsa mig till att det inte är ovanligt med sömnstörning när man får i sig mindre nikotin.
Jag har minskat min rökning med ca en tredjedel, om man inte röker så låter det nog inte som någon större förändring men det är det. Det blir en besparing på runt en tia per dag och på en månad gör det skillnad. Om jag hade rökt noll cigg så skulle det bli en ännu större skillnad men då hade jag nog börjat gnaga på tapeterna och det skulle bli dyrt att tapetsera om. Varför jag skulle gnaga på tapeterna vet jag inte riktigt för någon nikotin lär det inte finnas i dem för att röka inne har jag aldrig gjort.

2 kommentarer:

  1. Det är jättebra gjort av dig och alla pengar är något värda! Det är väl utsättningssymptom, det får man ju av alla substanser och det borde stabilisera sig när din kropp vant sig vid den mindre mängden nikotin. Bra jobbat att du hänger i!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag hoppas verkligen att min kropp vänjer sig snart

      Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den