Gigantisk vedbod

För några dagar sedan kom våra grannar över och hade en fråga. De undrade om det var okej med oss att de byggde en vedbod närmare än fyra meter från tomtgränsen. Frågan var rimlig för de har inte mycket till trädgård så utrymmet var de kan bygga något är begränsat.
Naturligtvis hade inte vi något problem med det så efter vårt besked satte de fart med att bygga. Vi hade räknat med en normal storlek på vedbod men nu börjar det visa sig att det påminner mer om en hög gäststuga än en vedbod. Nu är den byggd vid hörnet av vår tomt så det är inget som stör oavsett storlek men på lite avstånd ser det väldigt underligt ut med ett högt hus där. Så praktiskt är det inte heller med en så pass hög vedbod för de lär få problem med att stapla ved i den.
Grannarna lovade även att sätta på ett finmaskigt nät mellan våra trädgårdar så att deras katt inte kan ta sig in här. Om det blir av hyser jag starka tvivel om men det skulle vara skönt om de började ta lite mer ansvar för sin katt

Kommentarer

  1. Man får leva på hoppet angående katten. Kan det vara så att de försöker fula sig och kommer att använda vedboden som gäststuga?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja om de vill ha katten kvar borde de anstränga sig. Den var korkad nog att gå in i vår trädgård igår när en hund var ute och den hann ut med 1-2 dm marginal.
      Jag tror inte det för de har satt brädor med ordentlig springa mellan sig så att veden ska torka fortare

      Radera
    2. Då får man väl önska dem lycka till med vedstaplingen!

      Radera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den