En ny givande lek

När jag flyttade in hos min sambo för ca 12 år sedan så fanns det en del spritflaskor i huset. Under åren har den vanliga spriten intagits och den konstiga spriten har jag lämnat ifred.
Sambon dricker i stort sett ingen alkohol. Igår fick jag ett ryck och städade ur ett matförråd i källaren, mer skräp än mat. Där inne har alkoholen förvarats så jag beslutade mig för att flytta upp den. En del hällde jag ut för det var inget som jag ens skulle vilja prova. Det som jag inte hällde ut får jag däremot leka leken drickbart eller inte med. Första testet blev den här
Som synes så var flaskan öppnad och det har då inträffat för mer än tolv år sedan. Hur den smakade från start vet jag inte men jag får nog klassa den som drickbar. Det finns någon lätt ton av likör men mest smakar det whisky och jag gillar whisky. Tror inte att det finns så mycket starksprit som jag inte gillar och med tanke på mängden hembränt jag drack i min ungdom så har jag nog inte så många smaklökar kvar när det gäller alkohol.

2 kommentarer:

  1. Huuuu för hembränt. Förstår inte hur jag klarade av att dricka eländet förr. Men då gick tydligen allt ner😂

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag skulle faktiskt tycka att det var kul att prova hembränt nu och se hur det egentligen smakar

      Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den