Men va fan

Jag hade skrivit en rätt långt inlägg och så försvann det bara. I dag kom det ett brev från läkaren på vårdcentralen och det var som jag anade.
Han hade inte konsulterat endokrinologen om min medicin utan istället hade han pratat med läkaren jag försöker undkomma. Jag börjar misstänka att det är omöjligt att slippa den läkaren. Jag böt läkargrupp för att slippa honom men jag antar att han är handledare åt AT läkaren jag har nu. Om min AT läkare envisas med att rådfråga läkaren jag vill slippa blir det inte bättre vård för mig. Det finns inte en chans att jag litar på läkarna så pass att jag tänker börja ta medicinen. Jag skickade ett meddelande till endokrinologen på em och frågade om det var en vettig medicinering som läkaren på vårdcentralen tänkt sig. Får se när jag får något svar. Får jag till svar att det är okej så kommer jag ta medicinen men innan jag får ett svar kommer jag inte ta ut medicinen

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att du inte får bestämma själv vem du vill ha som behandlande läkare.

    SvaraRadera
  2. Känner igen känslan att inte våga lita på någon. När min dotter hade kontakt med psykiatrin för sin psykos 2016 kände jag exakt likadant. Det är så hemskt att känna att man måste bråka och hålla koll på allt och ändå inte våga lita på att få rätt hjälp. Kram och hoppas att det finns vettiga läkare för dig!

    SvaraRadera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den