Nä städer är inte för mig

Nu kan jag göra allt som är bökigt på landet men jag har ingen lust. När jag är här känns det som om jag borde höra av mig till folk jag umgicks med en gång i tiden.
Det gör jag inte för jag har ingen lust att träffa någon av dem. Det är ett så pass avslutat kapitel i mitt liv. Jag känner inte något behov av att ha kontakt med människor som jag hade något gemensamt med för 20 år sedan. Det är kanske underligt eftersom många verkar tycka att det är viktigt att hålla kontakt med sitt förflutna. Jag är inte så utan jag går vidare och vänder mig aldrig om. Att tänka på det som var gör jag men att försöka återuppleva eller försöka hitta något gemensamt med folk från det förflutna känner jag inte för. Jag vet att jag lever ett annorlunda liv mot många jag umgicks med och jag kan inte se att vi har något att tala om i dag.

2 kommentarer:

 1. Håller med dig, springa på gamla bekantskaper och stå och kallprata är det värsta jag vet. Som om jag skulle bry mig, vilket jag tyvärr inte gör. Brukar tänka att de finns inte i mitt liv av en anledning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt oviktigt15 juni 2019 17:03

   Riktigt skönt att läsa. Jag tycker det känns som om alla tycker att det är viktigt att hålla kontakten med sitt förflutna

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den