Bloggande istället för bok

Jag hade tänkt börja läsa en ny bok men insåg att koncentrationen inte var på topp. Lite meningslöst att läsa en bunt sidor när jag inte kommer att komma ihåg vad jag läst.
Därför skriver jag här istället. Bävar lite för mitt tandläkarbesök i morgon. Jag hatar lukten och ljudet av tandläkarborren, nu tror jag inte att borren i sig luktar utan det är lukten som blir när det borras i tänder. Fy vad jag inte ser fram emot det. Hemskt att behöva betala för det är det också.
Jag vet att jag borde logga in på en av mina mailadresser för jag vet att det finns mail där som jag borde besvara. Min nya taktik när det gäller det är att logga in så sällan som möjligt. Fördelen då är att det kan vara så bra att mailen som kommit kom för länge sedan och är det så räknar inte folk med svar längre. Nu har jag bara den taktiken för mailadresser som jag inte använder ofta. Min vanliga mail har jag mer koll på och svarar på mail fort. Det är väl lite därför man har flera adresser, en seriös och resten när man orkar

Kommentarer