Två huvuden och en ödletunga

 Hade känts som en lika logisk anteckning i min journal. Nu hade nämligen psykologen skrivit i min journal vad han anser kom fram under min utredning. Jag är glad över att han anser att mina tidigare diagnoser ska strykas. Annat han har skrivit känner jag inte igen mig alls i.

Jag har tydligen viss tvångsmässighet och schizoida drag. Det var en nyhet för mig och min första tanke var att jag tydligen på nytt måste kämpa för att få bort tok ur min journal. Efter att ha tagit en promenad och tänkt kom jag fram till att jag nu skiter i vad de skriver i min journal. Jag tänker inte ta några fler strider mot psykiatrin. Det är helt enkelt inte värt energin det tar och vill någon nu tro att jag är på ett sätt som jag inte är så får det vara så. Jag får väl vara glad att det inte var något ännu underligare som han kom fram till. 

Lite konstigt blir det ändå när slutsatsen att jag har normal intelligens kommer från utredningen jag gjorde 2013, det var även någon annan slutsats som drogs från utredningen 2013. Att jag blev beviljad en ny utredning kom sig av att psykiatrin inte ansåg att utredningen 2013 genomfördes på ett vettigt sätt. Så jag förstår inte riktigt hur det kan anses tillförlitligt att ta uppgifter från den utredningen och smälla ihop med utredningen nu. Jag tror inte att jag har högre intelligens utan jag anser bara att saker som inte blivit kollade i den här utredningen inte ska infogas i utredningen.

Nä nu skiter jag i utredningen och psykiatrin. Jag antar att jag får någon genomgång med psykologen, hoppas att det går att ta det på telefon. När det är avklarat gör jag ett tjock svart streck över allt som har med psyk att göra

Kommentarer