Skrattar lite elakt för mig själv.

 Det är ingen hemlighet att jag verkligen ogillar en familj här i byn. Om de hade uppfört sig som normalbegåvade människor och visat hänsyn så hade jag inte haft några problem med dem. Den dagen när de uppför sig vettigt kommer aldrig att komma och det är därför ytterst få vill ha något med dem att göra.

För någon vecka sedan pratade jag med en i byn och han berättade att mannen i idiotfamiljen skulle vara med på älgjakten i år. Han och frun har varit med tidigare men då visste jag att mannen tydligen hade problem med att få vapenlicens så han fick sitta med sin fru som tydligen inte hade problem att få licens (uppsiktsjakt). När jag fick veta att mannen skulle jaga frågade jag personen jag pratade med om han alltså hade fått vapenlicens nu. Den jag pratade med sa att det förutsatte han för förra året så hade mannen varit med på någon jakt utan sin fru. Jag kontrade med att deklarera att det inte skulle förvåna mig ett dugg om han jagade utan licens. Den jag pratade med sa att det kunde han inte tänka sig. 

Hahaha jag hade rätt idioten får sitta med sin fru i år igen. Nu vet jag inte om hans vapenlicens granskades på grund av det jag sa eller inte. Men nu lär han inte få vara med på några andra jakter om han inte kan visa upp en vapenlicens. Det är normalt att visa upp sin vapenlicens för jaktledare när det är större jakter som till exempel älgjakten. Om det däremot bara är två-tre som beslutar sig för att jaga rådjur eller något annat är risken mindre att någon ber om att få se vapenlicens. 

Det enda som skulle kunna få mig att skratta ännu mer är om idiotfamiljens företag skulle granskas av skattemyndigheten för det är utan tvekan något skumt. Kanske tvättar de pengar eller tillverkar knark, lite tveksam till knarktillverkning för de är så pass korkade att jag har svårt att tro att de skulle lyckas med det utan att orsaka någon explosion.

Kommentarer