Jag kände att jag hade råd

 Min mobil har under åren utvecklat sig, inte på ett sätt som är så bra. Första delen av utvecklingen gick ut på att den inte alltid berättade när jag fick ett sms/mms. Det kände jag att jag kunde leva med.

Del två i utvecklingen blev att den inte tyckte att alla samtal skulle nå mig. Istället för att telefonen ringde fick jag ett sms att någon hade ringt mig. Det skedde fast jag var på platser med full täckning. Det problemet kändes lite värre så jag insåg att det var dags att köpa ny mobil. Förra veckan var en mobil som jag hade spanat på nästan prissänkt med 1000 kr så jag valde att beställa. Mobil för strax under 2000 kr är vad jag tycker är rimlig prisnivå. När jag beställde mobilen räknade jag inte med några ytterligare stora utgifter på ett bra tag. Det borde jag ha gjort. 

Några dagar senare började jag få ont i en tand och efter ett par dagar med värk så gav jag upp igår och försökte få tag på en tandläkare. Till min stora förvåning och glädje så fick jag en akuttid, när det gäller tandläkare har på en radie av ca 10mil så är det i stort sett ett svart hål. Det är helt enkelt ovanligt att lyckas få en tid. Efter att ha röntgat, petat och borrat så blev domen att jag har en inflammation/infektion som nu ska behandlas med antibiotika och sedan ska visdomstanden dras ut. Det här var inte en utgift som jag hade räknat med så det blir en snålare jul än jag hade tänkt mig

Kommentarer

  1. Nä fy för tandläkaren och det värsta är ju precis som du säger. Inte kul att betala för sablar va dyrt det är. Hoppas ändå du får lite julstämning i år.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den