Jag vill inte ha presenter

 För min del så ser jag 90% av tiden presenter som något av ondo. Jag vet att människor i de flesta fall har tänkt till och ger mig något som de tror att jag vill ha. Problemet är bara att personerna oftast inte har lyssnat på mig när jag säger vad jag behöver eller vill ha. Det har gjort att jag istället säger att jag inte vill ha något eller att det räcker med en påse godis.

Jag blir gladare för en påse godis än något som jag varken vill ha eller behöver. För ett tag sedan så fyllde jag år och en person som alltid ger mig saker som jag inte vill ha eller behöver gav mig en present. Jag spelar givetvis tacksam och glad samtidigt som jag funderar på hur i helskotta personen kunde tro att det var något som jag ville ha. Nu sitter jag här med ännu en sak som jag aldrig kommer att använda och den kommer bara att ta upp plats i en låda. Jag vill självfallet inte såra personen men jag vill inte ha fler saker som bara kommer att bli liggandes. På något sätt måste jag lyckas bli ännu tydligare med att jag inte vill ha presenter

Kommentarer

  1. Hahaha, tänk vad olika det kan vara. Jag älskar paket och presenter. Men jag håller med dig om att få saker man inte behöver är inte kul. Lyckligtvis så händer det sällan här.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den