Verkar som om de leker krig

Hela dagen så har militärflyg hållit till över och runt byn. Ljudet blir onekligen lite irriterande efter ett tag men lite kul var det att se när de gjorde någon övning. Jag gissar att de övade någon form av attack på varandra för de cirklade runt och sedan lade sig det ena planet väldigt nära bakom det andra.
Nu känner jag mig lite lätt irriterad på postnord. I dag borde det nämligen ha kommit två paket med hundmat och fågelmat men inga paket har dykt upp. När paketen kommer till närmaste postkontor så får jag ett mail om att jag ska boka vilken dag som jag vill ha leveransen. Det gjorde jag i vanlig ordning och bokade in leverans i dag. Nu har vi hundmat hemma så att det räcker någon vecka till så det är ingen panik men jag vill gärna ha leverans dagen som jag bokar in det på.

4 kommentarer:

 1. Det är nog den där NATO-övningen som är baserad i Norge men som har styrkor även från Finland och Sverige. Den pågår i fyra veckor men jag tror inte att de kommer att surra runt med plan hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag också att det är. Jag hoppas att de inte tänker öva rakt över byn för många dagar men så länge som planen inte trillar ner får det vara okej

   Radera
  2. Fort, teckna en olycksfallsförsäkring! Då blir du rik om något trillar på tomten eller huset. ;-)

   Radera
  3. Haha, försäkringar finns. Verkar dock som om de bara flög här över en dag vilket är ganska logiskt tror inte att den här byn är så viktig att försvara om något sker

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den