När allt är skit

Lite så känns det nu men jag vet att det kommer att gå över. En del känslor trillar över en när det känns som om allt är emot en. Jag är nu bara så trött på att vara trött och att det finns en del saker som jag behöver köpa och annat som jag vill ha som jag inte kan se att jag någonsin kommer att ha råd med.
Min trötthet kommer förhoppningsvis att minska med den nya medicinen och det skulle vara fantastiskt. Galen har jag varit i sanslöst många år och det stör mig inte direkt men energi att göra saker har jag alltid haft bortsett från de senaste 4-5 åren. Nu kan även mer energi i mitt fall innebära att jag tar livet av mig men så får det vara. Jag har helt enkelt varit för trött för att ens ta livet av mig under det senaste året och det låter lite rubbat men så är det.
Att träffa personer inom sjukvården som inte bortfärdar det jag säger om min trötthet bara för att jag varit på psyk var magiskt. Sjuksköterskan som jag träffade uttryckte även en misstanke om att läkaren som jag träffade för min årskontroll 2017 ljög i journalen. Att han ljög om en del saker vet jag och det skickade jag mail om till chefen på vc då men det hände inget mer.

Om medicinen gör att jag slipper ta beslut varje dag om vad jag måste avstå från att orka göra något annat skulle det vara så fruktansvärt skönt. Som det är nu måste jag välja om jag vill tvätta håret eller ta en lång promenad med djuren för orken finns inte att göra bägge sakerna under en dag.

Ekonomin kan jag inte göra något åt utan jag får helt enkelt fortsätta hoppas på en lottovinst hur otroligt det än är.

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att du blir piggare. Det finns inte mycket som är så frustrerande som att inte orka med det mest basala utan att behöva välja.

    SvaraRadera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den