Dags för världen att vara lite snäll mot mig nu

Jag tog med mig kameran ut i dag och kameran som följde med i dag är min nyaste. Den kameran har jag snart haft i ett och ett halvt år men eftersom den är nyare än min andra så får den bara följa med ut i fint väder. Smart att vara lite mer rädd om en kamera.
Sist jag hade med mig kameran började det snöa men det var så pass lite så jag tänkte inte på det. Efter det har kameran bara vilat och vilan varade i runt en vecka. När jag skulle fota med den i dag gick det mindre bra. Att titta genom kameran är som att ha på sig två par extremt skitiga glasögon med fel styrka. Jag gissar att det tyvärr kom in lite fukt i kameran när den var med ut sist. Kameran kommer nu att få bo i en låda med sådana där påsar som ligger i skokartonger och liknande. Med lite tur så kommer påsarna att suga upp fukten ur kameran och så blir allt bra igen. Blir det inte så får jag antingen fota enbart med live view eller bara använda min gamla kamera. Att skicka in den på service är givetvis ett alternativ men då får jag spara ihop pengar till det först

2 kommentarer:

  1. Attans, va tråkigt😢. Att lite vatten kan göra sån stor skada. Hoppas fuktpåsarna funkar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det mest irriterande är att kameran ska vara allväderstätad så den ska klara en hel del regn och snö utan att det ska tränga in.

      Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den