Spännande dagar

Och så här har mina dagar sett ut
 • vaknar
 • äter och tar ut djur
 • kommer hem 
 • somnar
 • vaknar
 • äter och tar ut djur
 • kommer hem
 • somnar
 • äter och tar ut djur
 • kommer hem 
 • somnar
 • vaknar
 • tar ut djur och går och lägger mig
Ibland blir det lite omväxling och det är när jag är för trött för att gå ut. Då blir det mer sömn i stället. Jag hoppas att jag blir lite piggare snart för det här är bara drygt

4 kommentarer:

 1. Dricker du inte kaffe???😛😛 men det är ju inte heller så spännande.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att jag gör annars skulle det bli ännu mer sömn=)

   Radera
 2. Halloj, nu läser jag ikapp lite men hjärnan orkar inte riktigt med hela de senaste typ 2 månaderna. Jag blandar och ger friskt här, på flera av dina inlägg.
  Då jag inte hängt med måste jag fråga; Med tanke på att du är så trött fortfarande (eller igen?), har inte din ändrade medicindos haft avsedd effekt? För visst minns jag rätt att de skulle ändra eller blev det lagt på is pga idiotläkare? Det är sjukt drygt att ha det som du har det nu, jag vet ju det själv även om vi har olika orsaker till det. Jag vet ju hur du har det ekonomiskt men har du funderat på D-vitamintillskott? Jag vet en del som bor uppåt landet (men inte så långt i väster som du) som verkligen blir hjälpta av det så här års, en gammal forumvän bland annat. Hon tar många gånger högre dos än våra mesiga läkare rekommenderar men i exempelvis Finland rekommenderar de nu _alla_ att ta det vintertid och i höga doser, tror att min vän tar 5000IE per dag. Eftersom den är vattenlöslig går det i princip inte att överdosera. Värt ett försök kanske, om du inte redan testat. Jag lider med dig, det finns ju inte mycket du kan göra åt det själv. :-(

  Håhåjaja, hundägare som har småhundar i flexi får nog avdrag på minst 10 i sin IQ helt automatiskt, om det är vid inköp av hunden eller av flexit är oklart. Min daghund har inte ett ont ben i kroppen men numera är han sjukt stark, har väldigt bra självförtroende och är därtill rejält burdus när han vill leka, därför håller jag emot i kopplet/linan när han får hälsa på hundar som är olämpliga som lekkamrater. "Det gör ingenting" säger de ibland och jag svarar att om de inte vill ha hem sin hund som bredbar leverpastej pga mangling så gör det någonting. Hmm... småhundsägarna kanske vill bli av med sina hundar i hemlighet? :D

  Jag var bara hemma med Merry på julafton, jag lyckades dock lägga julstress på mig själv ändå men så här i efterhand har jag konstaterat att det med största sannolikhet berodde på allt meck med julklappar till Mio och Tyra, nästa år ska jag VERKLIGEN försöka ha såpass bra framförhållning med ekonomin att jag kan köpa dem tidigt och bara posta iväg paketet till familjen, i år blev det många vändor på nätet och samtal med ditten och datten om det. Själva julen blev dock rofylld för mig och jag ville _icke_ åka och hälsa på familjen.

  Hörde att hela landet ska få mildväder de här kommande dagarna, är inte alls avundsjuk på dig som måste pulsa med hundarna om snön hinner bli blöt. Här är snön i princip borta, lite ligger kvar men mest är det is och jag hatar det men oavsett hur mycket snö det är kan jag ju alltid välja att gå på hyfsat plogade vägar om jag inte orkar pulsa, du kan inte det. Blä. :-(

  Skönt att ha tandisbesöket överstökat och att det blev så förhållandevis billigt, jag vill verkligen skaffa tandvårdsförsäkring men måste ju först gå på undersökning och åtgärda det som måste göras, det brukar bara vara tandsten men jag har inte varit hos tandis på... 6 år tror jag så det är minst sagt en hel del och nu reagerar jag på att mina tänder ser ganska illa ut mellan framtänderna nedtill pga tandsten. Det är mitt mål för året, att få till det. Du är ju duktig som går dit regelbundet, det är kanonbra!

  Narnia-filmerna är faktiskt riktigt bra, jag var tveksam när jag hörde om dem men de har gjort det bra - fantastisk fantasy där allt är möjligt men också läskigt. <3

  Fas 1, undrar vad det kan vara... säkert inhämtning av information (igen) och kanske ett bedömningssamtal med dig eller något, det blir väl spännande att få reda på det.

  Konst på vårdinrättningar kan vara galen och ful och är det för det mesta, på "min" VC är det dock helt tvärtom. Det är en av receptionisterna som målar och hon är sjukt duktig på att måla djur, det är djupa, levande och vibrerande färger. Jag ska ta bilder nästa gång jag är där, det finns inte mycket konst jag tycker är vacker men Novas målningar skulle jag lätt hänga på väggen om jag hade råd.

  Ska försöka läsa oftare här, jag lovar! Nu är hjärnan trött men jag ska försöka läsa dina andra bloggar snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en vettig läkare nu, folk här är tydligen indelade i fyra(?) grupper och till varje grupp hör en eller flera läkare. För att undvika idiotläkaren så ändrade jag grupp så nu har han inget med mig att göra alls. Min ena medicin ökades på till dubbel dos och det har hjälpt lite men inte tillräckligt. Jag ska till vc igen veckan som kommer och jag misstänker att de kommer att sätta in någon mer medicin. Jag tar vitaminer varje dag och har övervägt att börja ta d-vitaminer också. Lutar åt att jag beställer det när jag ändå måste beställa mer medicin.
   Jag är glad över att ledigheten snart är över på riktigt så att semesterhus ägarna åker hem. Skönare att kunna promenera runt utan att behöva fundera på om folk har koll på sina hundar eller inte.
   Jag går till en hyfsat dyr tandläkare men här finns det inget alternativ. Folktandvården lyckas inte behålla tandläkare varken här eller i grannkommunen.
   Hade jag anat att det skulle vara så sanslöst bökigt att försöka få till en ny utredning tror jag inte att jag hade gett mig i kast med det.
   Känn dig inte tvingad att läsa mitt svammel.

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den