Krokusen har vaknat!

Det är fånigt roligt att se att något börjar vakna till liv i trädgården. Så glad att jag planterade krokus vid söderväggen så det går att njuta av blommor medan resten av trädgården är gömd under snö.
Optikerbesöket gick bra men jag ska tillbaka om en vecka och det hade jag inte direkt med i beräkningarna. Jag provar ett annat märke på linser nu och då ville tydligen alltid optikern att man kommer tillbaka efter en tid för att checka av hur det fungerar med linserna. Nu har jag egentligen inte råd med det men jag får ta av mina sparpengar.

Jag måste ta och boka biljetter snart igen för en ny resa neråt i landet och så måste jag ta ut medicin och så ska en hundförsäkring på 1900kr betalas om några veckor. Nu höll jag även på att glömma att jag ska boka tid för blodprov och det kostar också för mitt frikort gick ut i februari. Lite surt när det blir så mycket utgifter under en kort period men jag kan inte göra något åt det.

2 kommentarer:

 1. Om du ska så långt ner i landet som karlskoga så bjuder jag på kaffe ;)
  Själv så drar jag till Malta nästa vecka☀️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ungefär så långt ner som jag ska men i stort sett rakt österut från Karlskoga. Men så skönt att åka utomlands nu. Hoppas att ni får härligt väder

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den