Det tog på krafterna

Det här med att träffa läkare tar onekligen på mina krafter. Nu tycker jag att det gick bra så jag har inget att gnälla på. Jag tog upp mina farhågor om att inte bli tagen på allvar på grund av att psykbesök finns i min journal.
Läkaren förklarade att han absolut inte tror att jag ljuger om min yrsel så det var skönt att få bekräftelse på att han inte stämplar det som något psykiskt. Om det går att göra så mycket åt det är däremot en annan femma. Han var inte pigg på att ta bort en av mina mediciner eftersom det skulle kunna bli farligt för mig när blodtrycket går upp igen. Jag däremot ansåg att det inte gör så mycket om risken för stroke och hjärtinfarkt ökar bara jag slipper yrseln. Det blev ett par rör med blod tagna och så blev det en rejäl neurologisk undersökning. De neurologiska undersökningarna visade inget vilket jag inte heller trodde att de skulle göra. Udda kändes det verkligen med en läkare som faktiskt gjorde en bunt undersökningar. Blodproverna får jag väl veta resultatet av om några dagar antar jag

2 kommentarer:

 1. Oj, en bra läkare??!? Åtminstone låter det så och det är ju kanon. Tog han trycket nu då? För det kan ju vara så att yrseln kommer om trycket dippar, jag _tror_ att du hade en sådan där hjärt/tryckmonitor hemma ett dygn och om jag minns rätt så kan det ju vara stor idé att göra om den kollen, om jag minns fel så kan du fråga läkaren om det. Eftersom jag inte läst ikapp helt och fullt kanske du redan kartlagt din kost/matintag och motion gentemot yrseln och isf ber jag om ursäkt men om du inte har gjort det så kan det vara värt att göra.
  Hoppas att du får rätsida på det, yrsel är faktiskt otäckt och i synnerhet när man som du och jag vistas ute i naturen ensamma för rätt vad det är kan man trilla och slå huvudet i en rot och svimma av. Krya på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det har blivit tre gånger under det senaste året som jag har fått göra 24-timmars blodtrycksmätning, många gånger. Läkaren som jag har nu är helt klart det vettigaste som jag har träffat på vc

   Radera

Trevligt att du vill lämna en kommentar! Din kommentar kommer att synas så fort som jag har godkänt den