Inlägg

Visar inlägg från juli, 2024

Stress stress stress

 Jag hanterar inte stress bra, verkligen inte bra utan på nivån att jag vill sätta mig i ett hörn. Nu hänger det ihop med mitt fysiska fel så även om jag försöker lära mig att hantera det så går det inte att göra hur mycket som helst. Idag hade jag tänkt fortsätta arbetet med att gräva en ny rabatt och rycka upp lite ogräs i trädgården.

Siktade den på mig

 I morse satte jag mig på en stol i trädgården och slängde ut en del av frukosten till hunden. Slöaste sättet att ge hunden lite aktivering medan jag kan dricka mitt kaffe i lugn och ro. Svalor och tornseglare flög runt i vanlig ordning och jag latade mig.

Regn och mer regn

Bild
  Även den här sommaren verkar bli ett miserabelt skådespel. Några galet varma dagar, många dagar med så mycket mygg att det knappt går att vara ute och många dagar med regn. Några veckor med 20-25 grader är vad jag önskar och lite regn på nätterna. En anledning till att jag blivit dålig på att blogga är att jag oftast uppdaterade via min surfplatta. Den har utvecklat en rätt grinig personlighet det senaste året så jag har inte tålamod att använda den ofta längre.

Hur långt ska du gå?

 Jag lullade i vanlig ordning runt med hunden på promenad för en stund sedan. En man kom cyklandes och jag funderade lite på varför han inte svängde ut. Blir alltid irriterad när människor väljer att passera provocerande nära. Anledningen till att han inte svängde ut visade sig vara att han planerade att stanna vid mig.